Apel de selecție pentru crearea Coaliției de ONG-uri pentru susținerea meșteșugurilor tradiționale

Asociația noastră lansează apelul de selecție al organizațiilor nonguvernamentale în vederea creării Coaliției de ONG-uri pentru susținerea meșteșugurilor tradiționale. Obiectivele principale ale creării Coaliției vizează, pe de o parte, creșterea capacității ONG-urilor de a formula, promova și monitoriza politicile publice și, pe de altă parte, de a implica activ ONG-urile în procesul de elaborare a politicii publice, și ulterior a unei propuneri legislative, în ceea ce privește organizarea meșteșugarilor în vederea practicării activității acestora ca profesiune tradițională.

Coaliția va fi formată din organizații direct interesate de crearea unui cadru legislativ adecvat practicării meșteșugurilor tradiționale contribuind astfel la prezervarea și promovarea meseriilor tradiționale din România. Pornim acestă inițiativă, conștienți fiind că numai împreună cu organizațiile de profil putem reuși să propunem factorilor de decizie şi societăţii cea mai potrivită politică publică în domeniu.

Invităm în acest sens ONG-urile interesate să se înscrie în procesul de selecție organizat în vederea creării Coaliției de ONG-uri pentru susținerea meșteșugurilor tradiționale. Înscrierea se face în 15 minute, prin completarea fromularului de înscriere în posesia căruia puteți să intrați contactându-ne la adresa de e-mail a organizatiei sau la numărul de telefon: 0742627971. Crearea Coaliției de ONG-uri pentru susținerea meșteșugurilor tradiționale se desfășoară în cadrul proiectului Politică publică pentru meşteşugul tradiţional (cod SIPOCA 239 /cod MySMIS 112220) despre care puteti afla mai multe accesând pagina dedicată proiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.